úterý 29. září 2020

Ahoj podzime!

Podzim je moje nejoblíbenější roční období. Můžem být doma po děštivé procházce, číst si knížky, kreslit. 

Na IG jsem se zúčastnila výtvarné výzvy a zvládla jsem 5 obrázků ze 7. Docela úspěch. :-) A ten krteček nahoře, to už je zas jiný příběh a jiný pokus. Umění zdar. (Asi to zní, že je mi lépe, já doufám, že ano. Beru třetí týden antidepresiva... a je to opravdu o něco lepší.)












7 komentářů:

  1. Krásný, taky miluju podzim :).
    Hlavně, ať je dobře na duši!

    OdpovědětVymazat
  2. Som hrozná, vôbec nestíham komentovať. Pritom si každý tvoj post čítam a pozerám a užívam... Teším sa s tebou, že snáď bude lepšie. Tiež mám jeseň rada. Len ja som taká trochu pozadu - odmietam sa vzdať leta, kým ešte z neho čosi je. Ale už asi pár dní nie - tak už som aj ja vzala jeseň na milosť. Drôtené lodičky na balkóne som vymenila za jabĺčko a jesenné listy a už po uliciach vyzerám popadané gaštany. (ešte pred týždňom som na drahého zazerala, keď mi jeden gaštaník priniesol domov :-D)
    A teším sa na októbrovú výzvu, čo som našla na IG. Najprv jednu kresliacu/fotiacu/čokoľvek-acu. Potom aj (už tradičný) #rosaryaton. Tak ich skúsim spojiť - zajtra začíname! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, nic se neděje. Asi každý má někdy období, kdy bere články na vědomí, ale komentovat nestíhá. Mně by se ten rosaryathon taky líbil, ale je pro mě teď dost náročný vůbec pomodlit se růženec. Většinou jsem ráda tak za 1-3 desátky. Ale zkusím o víkendu zapojit Tinku, ona je takovej modlitební bojovník. A dekoraci na dveřích bychom taky měly vyměnit... je tam pořád věneček s papírovýma kytkama.

      Vymazat
    2. Tak rosaryathon nie je podmienený tým, že sa pomodlíme celý ruženec. (Samozrejme je to dobré, ale) stačí každý deň postnúť fotku podľa témy. :)

      Vymazat
  3. Ty kresby jsou naprosto boží a nádherné! Jsi neuvěřitelně šikovná! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Letošní podzim jsem trávila jaksi ve velmi stresové situaci. Syn totiž musel přejít na distanční výuku a to je zase něco pro mě. Neustále jsem ve stresu, když mu učitelka zadává úkoly, protože na mě řve abych mu s tím pomohla. Ale je to jeho boj jako ve škole. Stresu se snažím předcházet produkty od cibdol.cz

    OdpovědětVymazat

Genealogické objevy: Tragédie ze školní kroniky

Kdykoli objevím nějakého svého předka v matrice, mám radost, ale poštěstilo se mi ještě něco lepšího. Objevila jsem záznam o svém prapradědo...