pondělí 14. června 2021

Čas na další dort...

 Tentokrát "lejdybagovej".




Zmizel rychle.
Jako nám mizí čas v Lucembursku... (je to trochu svíravý pocit).

7 komentářů:

  1. Krásnej a určitě i chutnej! Taky se zítra chystám na patlání 😀.

    OdpovědětVymazat
  2. Máme podobný pocit v Lipsku. Problém je, že teď s hezkým počasím a rozvolňováním trávím víc času s lidmi, v parcích, všechno vypadá lépe, všechno se tu daří... a my se za dva týdny, potažmo za měsíc, stěhujeme. Je to na jednu stranu super, už se moc těším, ale právě díky tomu aktuálnímu "rozkvětu" je to trochu smutné vlastně. Mám pocit, že kdybych tady byla bez korony, tak jsem si to mohla krásně užít, celé ty dva roky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to chápu, to je taky složité... my jsme si užili Lucembursko bez covidu, ale taky jsme si představovali to finále tady jinak.

      Vymazat
  3. Zřejmě chutná beruška. Nedivím se, že brzy zmizela. Leni, jsem ráda, že jsem sem "zabloudila. Doufám, že se máš dobře a děti poslouchají. Byla jsi u Otavínky, viď? Ona má takové pěkné kalendárium, propojené s výročími , životem různých lidí a svým. Však se zastav i v Kavči, objevila se zase Týna, má 3 děti, tak si můžete povídat aspoň tam. Na svůj blog má prý málo času.

    OdpovědětVymazat
  4. Lenko, ani se nedivím že dortík zmizel okamžitě už na fotografii vypadá moc jedle. Kavárničce u Růženky jsem přála abyste při stěhování měli co nejméně problémů a vše dobře probíhalo. Fukčárinka

    OdpovědětVymazat

Genealogické objevy: Tragédie ze školní kroniky

Kdykoli objevím nějakého svého předka v matrice, mám radost, ale poštěstilo se mi ještě něco lepšího. Objevila jsem záznam o svém prapradědo...